Organisatie PDF Afdrukken E-mail

B&O Gevelconsultancy is een onafhankelijk bureau op het gebied van geveladvies, -beheer en -onderhoud.

De afgelopen 15 jaar heeft B&O honderden gevels onderzocht, uitvoering voorbereidt en begeleidt. Desondanks werkt B&O veel samen met andere specialisten die een aanvulling zijn op de specialisme vanuit B&O. Zo maakt GevelCentrum Nederland direct onderdeel uit van B&O. De website van GevelCentrum Nederland is onlangs, gelijktijdig met de website van B&O aangepast.

Zowel GevelCentrum Nederland als de overig aangesloten adviesbureaus houden zich direct of indirect bezig met vraagstukken om te komen tot een onderbouwd advies en een goed uitvoerbare gevelrenovatie. Door een unieke samenwerking tussen de verschillende adviesbureaus zien wij duidelijk een verbreding van know how tussen de bureaus onderling wat tenslotte leidt tot een kwalitatief beter geveladvies alsmede uitvoering. Dit geeft zowel voordeel voor de adviesbureaus alsmede voor de opdrachtgevers. Doordat de risico's kleiner zijn zal dit in de offerte c.q. advieskosten merkbaar zijn.

Bij de aangesloten adviesbureaus moet u denken aan bureaus die hun voetsporen hebben verdient op het gebied van Gebouwontwerp, Bouwfysica, Constructief, Kostendeskundige, Bouwchemie en Projectbegeleiding.

Voor meer informatie neemt u contact op met onze heer F.J. Brouwer, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 53 505 207