Kernactiviteiten

B&O Gevelconsultancy is een onafhankelijk adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in geveladvies, -beheer en onderhoud. De filosofie achter B&O Gevelconsultancy is om de kwaliteit van zowel het tot stand komen als de uitvoering van gevelwerken te verhogen. Dit betekent een intensieve samenwerking met u als gebouweigenaar en het optimaal benutten van elkaars kennis en ervaring.

Gebouweigenaren zien steeds meer het belang in om de niet-kernactiviteiten uit te besteden. Het stelt de eigen organisatie in staat om zich bezig te houden met de eigen kernactiviteiten, namelijk het exploiteren van het vastgoed.

Voor veel gebouweigenaars is het van belang zich te goed te oriënteren op een externe partner(s) die de verantwoording kan nemen voor de juiste uitvoering van de niet-kernactiviteiten. B&O Gevelconsultancy wil graag met u aan één tafel zitten om de niet-kernactiviteiten met u te bespreken en in gezamenlijk overleg na te gaan welke rol en activiteiten wij als externe partner voor u als gebouweigenaar kunnen vervullen.

De afgelopen jaren heeft bewezen dat B&O Gevelconsultancy zich op meerdere vlakken bezig houdt met uiteenlopende activiteiten. Deze activiteiten hebben wij voor u verzameld en ondergebracht in de volgende 4 kernactiviteiten:

  1. Gevelonderzoek & Geveladvies
  2. Gevelbeheer & Onderhoud
  3. Werkvoorbereiding & Toezicht (V&T)
  4. Deskundigenonderzoek & Arbitrage
Gevelonderzoek & Geveladvies
Gevelonderzoek & Geveladvies
Gevelbeheer & Onderhoud
Gevelbeheer & Onderhoud
Werkvoorbereiding & Toezicht
Werkvoorbereiding & Toezicht
Deskundigenonderzoek & Arbitrage
Deskundigenonderzoek & Arbitrage
Scroll naar boven
Scroll naar top