Gevelbeheer & Onderhoud

Gevelbeheer- en onderhoud is voor B&O Gevelconsultancy een dagelijkse activiteit. Onder de naam B&O VvE Beheer wordt naast het technisch beheer van vastgoed ook de administratieve-, financiële-, verzekeringstechnische- en bestuurlijke beheerwerkzaamheden uitgevoerd voor zo’n 1200 woningen, verdeeld over een 45 tal Vereniging van Eigenaars.

Werkzaamheden naast administratie en financiën bestaan uit het jaarlijks inventariseren van gevels en daken en algemene ruimten, het opstellen en actualiseren van Meerjaren Onderhoudsplannen, het onderzoeken van schades, lekkages tot en met het jaarlijks voorbereiden en begeleiden van schilderwerken, vervangen van daken, metsel- en voegwerken.

Op basis van onze ervaring kan B&O Gevelconsultancy u als gebouweigenaar bijstaan met betrekking tot overige beheer- en onderhoudsactiviteiten. Deze activiteiten zijn onder andere het beoordelen van processen, contractmanagement, Inventarisatie vastgoed, Plantoetsing m.b.t. materiaal en uitvoering, opstellen gebouwcartotheek en het opleiden, aansturen c.q. begeleiden van interne medewerkers.

Scroll naar boven
Scroll naar top